InShape blog 2012.08.05. 19:58

Kérdések...

Miről van szó?

Arról hogy a 21. századi ellustult Magyarországban felébredjen a mozgás iránti vágy. Hogy ne a TV-t bámulva akarjunk jól kinézni vagy egészségesebben élni. Hogy belássuk, a sport nem kiváltság, nem rabság, nem megszállottság, és főként nem ciki, ha valaki tesz magáért. Ha másokért teszed vagy ha magadért teszed, nekem mindegy, másoknak is mindegy - legyen neked is, mert a végeredmény az ami számít, nem az ok. Ez nem pszichoblog, hogy ilyeneket tárjunk fel. 

A motiváció a tiéd, senki nem veheti el tőled ha nem engeded.

Ki vagyok én?

Fiatal testépítő vagyok (hagyjuk a “hülyekokszosgorilla” szövegeket), csakis naturál módon - ami annyit takar, hogy életemben nem nyúltam szteroidokhoz vagy más doppinglistás szerekhez, és nem is kívánok. Emellett személyi edzőként is dolgozom (nemzetközi személyi edzői diplomával rendelkezem), ez elsősorban a blognak az apropója.

Miért kéne olvasnod ezt a blogot?

Mert itt szaktudás is van a szöveg mögött. Nem hollywoodi módszereket terjesztek, nem az x+1-dik fogyimódszert ajánlom a 600 kalóriás diétától kezdve az Atkins-en át a “ne egyél semmit” kajatervig, hanem biológiailag, anyagcsereileg és tápanyagilag legkedvezőbb étrendeket - melyek, még mielőtt bárki megijed, nem elviselhetetlenek. 

Nem a levegőbe beszélek, nem írok pletykaszintű dolgokat, amiket vagy a Cosmopolitanből, vagy Schobert Norbitól szedtem. 

Ez a blog szakmainak készül, ahol összeér a biológia/biokémia, ami a szervezetedben zajlik, illetve a fizika, ami az edzéselmélet nagy részét képezi.

Persze nem csak a szakmát, a kollégákat szeretném megcélozni a mondandómmal, hanem mindenkit, aki fontosnak tartja a testét, az életét, az egészségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://inshape.blog.hu/api/trackback/id/tr674697247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása